RESHAT ARBANA - LETRA E NENES

 

Video projekt me tematikë fetare islame. Ky mini dokumentar ngërthen në veti momente emocionale mbi rëndësinë e prindërve në islam.

Recitimi: Reshat Arbana

Montazha dhe efektet: Fisnik Muça

Realizon: Rinia Aktive Dibrane(Vizioni Dibran Islam)

RESHAT ARBANA - MUHAMMEDI A.S. , MESHIRE PER BOTET

 

 Video projekt me tematikë fetare islame. Ky mini dokumentar nxjerr në pah vlerat e larta morale të profetit të fundit të shoqërisë njerëzore, Muhammedit a.s.

Recitimi : Reshat Arbana

Realizon : Progresi, Shkoder

Paraqitja ne YOUTUBE: Vizioni Dibran Islam

RESHAT ARBANA - MUAJI I RAMAZANIT

 

Video projekt me tematikë fetare islame. Ky mini dokumentar paraqet mirësitë e Muajit të bekuar të Ramazanit.

 

Realizon: Albstudio