Kujtime nga Haxhi, vitet e 50-ta dhe 60-ta...Lebbejk Allahume Lebbejk

Write a comment

Comments: 0

DIBRA E MADHE DHE FSHATI ELEFC

 

Video projekt qe prezanton bukurite natyrore te fshatit Elefc dhe qytetit te Dibres.

DIBRA E MADHE ME SHTATE MINARE; NIKU PRODUCTION

 

 

 

Nje video projekt qe prezanton xhamiat e Dibres se Madhe

 

Realizon: Niku Production

KUSH ËSHTË ALLAHU, vizioni dibran islam

 

 

Një video projekt i shkurtër që jep përgjigjen e pyejtes se KUSH ËSHTË ALLAHU. Janë përzgjedhur versetet e fundit të kaptinës Hashr për të sqaruar këtë.

 

Montazha dhe efektet: Niku Production

Realizon: Vizioni Dibran Islam

VIDEO PROJEKTE NGA ARTISTI I POPULLIT RESHAT ARBANA

 

Letra e nenes

Muhammedi a.s. meshire per botet

Muaji i Ramazani...

JETA E TË DËRGUARIT TË FUNDIT MUHAMMEDIT a.s.

 

Video projekt që flet mbi jetën e pejgamberit të fundit të njerëzimit, Muhammedit a.s.

LETRA E KOMANDAT TELIT DERGUAR BIJES SE TIJ,

Allahu e pergezofte me xhennet inshallah

KTHEHU TE KRIJUESI - Islam eshte kunder bestytnive te kota

 

Video projekt me tematike fetare. Tema e zgjedhur per kete cikel eshte ne lidhje me bestytnite e kota dhe qendrimin e islamit ndaj tyre.

 

Recitimi : Xhemail Çupi

Montazha dhe efektet: Fisnik Muça

Realizon: Vizioni Dibran Islam dhe RAD