(SIPAS PROF. EDWARDS  PREJ VITIT 1800 DERI NE VITIN 1950 KUNDER FESE TONE ISLAME JANE SHKRUAJTUR 60 MIJE LIBRA NGA ME TE NDRYSHMET.)

 

KURAN: 4:82 " A NUK E PERFILLIN ATA (ME VEMENDJE) KUR'ANIN? SIKUR TE ISHTE PREJ DIKUJT TJETER, PERVEC ALLAHUT, DO TE GJENIN NE TE SHUME KONTRADIKTA"

 

PO NE BIBEL A KA KONTRADIKTA?!

Bibel-  Samuel 8:4

Dhe Davidi mori prej tij nje mije  karroca, shtateqind kalores dhe njezet mij kembesore.

 

Bibel - Kronikat, 18:4

Dhe Davidi mori prej tij nje mije karroca, shate mije kalores dhe njezet mije kembesore.

Pyetje : 700 apo 7000?   

___________________________________________________________________________________________

Bibel-Gjoni 5:31

"Ne qoftese do te deshmoja per vetveten, deshmia ime nuk do te ishte e vertete.

Bibel- Gjoni 8:14

" Jezusi u pergjigj dhe u tha : Ndonese une deshmoj per vetveten deshmia ime eshte e vertete"

Deshmia e tij eshte apo nuk eshte e vertete?

____________________________________________________________________________________________

Bibel - Mbreterit 8:26

Ahaziahu ishte njezet e dy vjec kur filloi te mbreteronte.

Bibel-  Kronikat 22:2

Ahaziahu ishte dyzet e dy vjec kur filloi te mbreteronte.

22 apo 42?  

 ____________________________________________________________________________________________           

Bibel- Samueli 24:1

Perseri u ndez zemerimi I Perendise kunder Izraelit dhe Ai e nxiti Davidin, duke I thene “shko dhe numero Izraelin dhe Juden”.

Bibel - Kronikat 21:1

Satanai (djalli) u ngrit kunder Izraelit dhe e nxiti Davidin qe bente nje numerim te popullsise se Izraelit.

Kush e nxiti davidin Perendia apo Satanai?

______________________________________________________________________________________________

NESE NDONJERI PREJ JUSH DIN APO KA NDEGJAUR PER NDONJE KONTRADIKT NE KUR'AN JU LUTEM SHKRUENI QE TA ZBERTHEJME (NESE KA!).