Tre pyetje interesante
power point i radhes paraqet nje dialog qe behet ne mes nje djali inteligjent dhe nje dijetari, tema e bisedes eshte egzistenca e Krijuesit, caktimi i Tij dhe denimi i Tij.
Shkarko fajllin posht...
Tre_Pyetje.ppsx
Microsoft Power Point Presentation 282.5 KB

Stinët e jetës

Është një Power Point prezantim mbi atë se si duhet gjykuar personat dhe çështjet e jetës. Për të shfletuar këtë prezantim ju nevojitet që minimum të keni instaluar Microsoft Office 2003(por mundet edhe office 2007). Përkthimi dhe përshtatja e këtij prezantimi mundësohet nga Vizioni Dibran Islam.

 

VIZIONI DIBRAN ISLAM

Stinët e jetës, power point prezantim
Shkarko
Stines e jetes;vizioni dibran islam.pps
Microsoft Power Point Presentation 1.4 MB

Zemër e thyer

Është një Power Point prezantim që ngërthen momentet kur njeriu gjendet para sprovave jetës. Për të shfletuar këtë prezantim ju nevojitet që minimum të keni instaluar Microsoft Office 2003(por mundet edhe office 2007). Përkthimi dhe përshtatja e këtij prezantimi mundësohet nga Vizioni Dibran Islam.

 

VIZIONI DIBRAN ISLAM

Zemer e thyer, power point prezantim
Shkarko
Zemër e thyer.pps
Microsoft Power Point Presentation 1.3 MB

Gurrët e çmuar

Është një Power Point prezantim mbi atë se si duhet shfrytëzuar mirësitë të jetës që na i ka falur Perëndia. Për të shfletuar këtë prezantim ju nevojitet që minimum të keni instaluar Microsoft Office 2003(por mundet edhe office 2007).

 

VIZIONI DIBRAN ISLAM

Gurrët e çmuar; power point prezantim
Shkarko
Gurret e cmuar.pps
Microsoft Power Point Presentation 632.0 KB