Libri i mysafireve

Shkruani komentet dhe kritikat tuaja

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Mysafir (Friday, 28 November 2008 18:12)

  Urime per faqen...

 • #2

  Es-selamu alejkum (Wednesday, 24 December 2008 03:01)

  Allahu ju nfihmofte inshallah...

 • #3

  stranger part 2 (Thursday, 05 February 2009 11:13)

  peace ghuraba :) barek All-llahu fike

 • #4

  m.d. (Tuesday, 03 March 2009 05:11)

  selamu alejkum wr wb

  ju pergezoj per ket faqe mjaft te mire, zoti u ndihmofte ne kontributin e juj ne thirrje ne islam, dhe inshAllah edhe dibra tone e dashur te ndriqoje nen hijen e islamit.
  Allahu ju shperbleft per punen, inshAllah me xhennet...amin

 • #5

  studentja (Saturday, 27 June 2009 07:33)

  Allahu ju shperblefte per ket web shum e mir slm

 • #6

  Muhsin (Thursday, 09 July 2009 04:56)

  Esselamu alejkum.
  Vëllezër të nderuar , në përgjithsi mëjr , pë me at muzikën e kishit prëjsh shom.
  Nuk i takon muslimat të fton në islam me atë që e uren Allahu xh.sh
  esselamu alejkum

 • #7

  besimtare (Monday, 10 August 2009 22:06)

  selamu alejkum nice webs..Mashallah :)