Shtëpi azili për pleqtë dibranë

 

 

 

Më shumë se 15 mijë dibranë të mërguar në SHBA dhe disa mijëra të tjerë nëpër shtetet e Evropës, kanë bërë që… (lexo me shume)

Dibra-qyteti i studentëve

 

 

 

Ka filluar viti akademik i Universitetit Shtetëror të Tetovës (USHT) edhe në qytetin e Dibrës... (lexo me shume)

Bulevardi i shpëtimit

 

 

 

Dibra viteve të fundit ballafaqohet me problemin e komunikacionit të dendur… (lexo me shume)

Risi në gjimnazin e Dibrës

 

14.09.2010

 

Për herë të parë në shkollën e mesme të Dibrës starton një paralele profesionale,përveç paraleleve të gjimnazit të përgjithshëm… (lexo me shume)

France: Senati voton për ndalimin e ferexhesë

 

14.09.2010

 

Senati francez sot pritet të votojë mbi ligjin për ndalimin e mbulimit të fytyrës në vendet publike, përfshirë dhe në rrugë… (lexo me shume)

Liqeni i Dibrës në Bing.com

 

14.09.2010

 

Kohët e fundit Microsoft-i publikon tekste dhe foto për Dibrën së bashku me… (lexo me shume)

Kryetari i BFI uron festën e Bajramit

 

08.09.2010

 

Në gjitha botën besimtarët myslimanë nesër do ta festojnë festën e Fitër Bajramit…

(lexo me shume)

19 vjet Maqedoni e pavarur

 

08.09.2010

 

Republika e Maqedonisë shënon sot 19-vjetorin e pavaresise. Shumica e qytetarëve që dolën në referendum më 8 shtator… (lexo me shume)

Regjistrimi, VMRO lëshon pe para presioneve të BDI-së

 

07.09.2010

 

VMRO-DPMNE lëshon pe para presioneve të BDI-së rreth ligjit për regjistrimin e popullsisë.Më ketë partnerët e koalicionit tejkaluan  mosmarrëveshjet… (lexo me shume)

Komandantët amerikanë kundër planeve për djegien e Kuranit

 

 

07.09.2010

 

Komandanti i ushtrisë amerikane në Afganistan u deklarua kundër planeve të një kishe amerikane për t’i djegur kopjet e Kuranit… (lexo me shume)

Konfirmohet njohja e Kosovës nga Katari

 

07.09.2010

 

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi bën të ditur se i është konfirmuar njohja e Republikës së Kosovës si shtet i pavarur dhe sovran nga Katari….(lexo me shume)

Beograd: Rezoluta ndryshon nga presioni i BE-së 

 

07.09.2010

 

Serbia ka filluar të përkulet nga presioni i Bashkimit Evropian për ta zbutur rezolutën e saj mbi Kosovën, të cilën... (lexo me shume)

Ivanov për iftar në qytetin e Dibrës

 

01.09.2010

 

Kryetari i Maqedonisë Gjorge Ivanov, sot do të jetë pjesë e iftarit të shtruar në Dibër, nga ana e myftinisë së këtij qyteti… (lexo me shume)

Shtresa skamnore në panik

 

01.09.2010

 

Dibranët, e sidomos shtresa me probleme sociale, me panik e priti… (lexo me shume)