Kane thene mbi diturine…

"Meso nje dituri qe nuk I ben dem punes dhe bej nje pune nje pune qe nuk  I ben dem ditursie.”

Hasan el- Basriu

 

Citime mbi durimin

Durimi është ilaç për të gjitha vuajtjet.
Publilius Syrus (shekulli i parë p.e.s.); Shkrimtar romak

Citime mbi heshtjen

“Heshtja është nëna e së vërtetës.”
Benjamin Disraeli (1804 – 1881); Burrështetas dhe kryeministër anglez

Citime mbi kohen

 

"Menaxheri më i suksseshëm është ai që menaxhon kohën e tij"

F.M.

Citime mbi dashurine

 

"Kush e don Allahun a.xh. me nje dashuri absolute, Allahu a.xh. do ta mbush zemren e tij me energji dashurie qe ai ti don te gjithe tjeret"

Xhemail Çupi

Citime mbi biznesin

 

"Një biznes që prodhon vetëm para, është biznes i varfër"

Henry Ford

 

" Biznesi është kombinim i luftës me sportin" 

Andre Maouris