LAJME

Shkrime islame dhe lutje

DIPLOMACI

Çka është biznesi?

“Të hapesh një shitore është shumë lehtë, por ta mbash të hapur paraqet një art”                                                                                   (Proverbë kineze)  

           

Shumë individë ndërmarrin hapat e tyre për të nisur ndonjë biznes, por janë të paktë ata që mbijetojnë luftën e egër dhe të pamëshirshme të tregut të lirë. >>>

 

si shkruhet vepra shkencore...

 

 

 

 

 

 

Video

Personalıtete te Dıbres 

Said Najdeni - "Hoxhë Voka i Dibres"

(1864-1903)

"Nuk vuaj për para e për grada por për komb e atdhe"

 

 

 

Galerıte e fotove

FOTO GALERI - DIBRA E MADHE

 

 

Foto te zgjedhura nga Dibra e Madhe

Cıtıme

Si falet namazi (ne gjuhe angleze)

Watch TV Era Online